Nieuws

Peter Mans - Entertainment & Events



Peter Mans.jpg

Door Jacob Kuipers

Wildervanker Peter Mans draait door Noord-Nederland en dan ziet hij veel verschillende feesten en festivals vanuit zijn DJ-booth. Ook draait hij steeds vaker op bruiloften, modeshows, ladies events en andere bedrijfsfeesten. Daarom is de geboren en getogen Wildervanker sinds januari 2017 aan een nieuwe uitdaging begonnen. Namelijk Peter Mans – Entertainment & Events en andere bedrijfsfeesten.

Vorig jaar oktober was hij te gast bij de ochtendshow van Menno de Boer op Radio 538 en al jaren is Peter Mans allround DJ en draait hij door Noord-Nederland.

Sinds januari 2017 is hij aan een nieuwe uitdaging begonnen, namelijk Peter Mans – Entertainment & Events. Hét is een bedrijf voor het organiseren en/of ondersteunen van uw evenement, modeshow, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest etc. Bij dit soort evenementen neemt hij de muzikale beleving volledig uit handen en verzorgt professioneel licht & geluid, DJ-gear, live-acts en entertainment.

Ook draait Peter Mans tijdens bruiloften en zorgt hij voor de juiste entertainment, licht & geluid. Door zijn jarenlange ervaring als allround DJ is Peter Mans op veel plekken geweest en weet daarom precies wat nodig is voor een onvergetelijke bruiloft.

Hij hecht veel waarde aan persoonlijk contact en gaat daarom graag met de mensen in gesprek om al hun wensen voor het feest te bespreken, geheel vrijblijvend.