Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag V&Z Veendam - week 50

Door Eindredactie op maandag, 18 december, 2017 - 06:24

V&Z_Veendam.png

Deze week zijn er weer een beperkt aantal wedstrijden gespeeld in de competitie. Afgelopen vrijdag werd de ene laatste poule van de beker gespeeld en volgende week vrijdag is de laatste en tevens ook de laatste speelavond van 2017. Op 8 januari gaan we weer beginnen.

Beautysalon Jannie – Draaijer Schilders werd 2-2 en zo laten beide teams punten liggen voor het kampioenschap. CEVDET won met 7-3 van MF Shipping en staat nu een punt voor, maar heeft ook een wedstrijd meer gespeeld dan Futsal Topbrands dat won reglementair met 5-0 van Ciseaux D’or dat geen team op de been kon brengen en dit team zal het de komende tijd ook wel moeilijk krijgen, want de boetes lopen zo wel erg op. SWO Veendam deed goede zaken door met 4-2 te winnen van Clias/v.d. Laan Verzekeringen en staat nu tweede achter Prins Elektro en Autobedrijf Smid Meeden won met 9-2 van Beste Hypotheek waar Altunn geel kreeg en na de wedstrijd de scheidsrechter ook nog ging bedreigen.

In de tweede klasse zakt DWS/Drukkerij Reinier v/d. Kooi steeds verder naar onderen, want nu werd er met 7-3 verloren van Kruit en Kramer dat in de onderste regionen verblijft. G. Van Essen scoorde er vier van de zeven. OLRO Workwear verloor met 2-5 van medekoploper Werkmax en P. Mans er drie scoorde.

Een wedstrijd was er in de derde klasse en daar deed Afterbeat goede zaken door met 5-3 te winnen van GHV/ Vastgoed.

In de vierde klasse won koploper Essity 2 met 6-3 van V&Z Team en Team 49 ers tegen Fc. Titanium werd 0-2.

Deze week werd er ook weer gespeeld in de competitie van Winkler Prins en daar is in de oudste groep Fc. Badslipper nog ongeslagen en staat na drie wedstrijden al vijf punten voor. Nu werd er nipt gewonnen van Fc. Cheater en Beks daar drie van scoorde en voor Fc. Cheater deed dat R. de Jonge ook. In de jongste categorie koploper Fc. Annie met 1-6 van Fc. Voetbal en P. Menting scoorde daar drie keer. Fc. Gehaktbal tegen Red Bull werd 1-1. Deze competitie wordt op 12 januari weer hervat.