Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitreiking vrijwilligersprijzen Veendam tijdens lunchbijeenkomst in Hotel Parkzicht

Door Eindredactie op zondag, 26 november, 2017 - 11:55

DSC_5690.JPG

Zaterdag werden tijdens een feestelijke lunchbijeenkomst voor vrijwilligers in Hotel Parkzicht de jaarlijkse Lokale Complimenten van de Rabobank uitgereikt. De eerste prijs ging naar Beste Buur, een organisatie uit Veendam Noord die met allerlei activiteiten in de wijk jong en oud met elkaar in contact brengt. De tweede prijs was voor Buurthuis Noord West, zij gaan het geldbedrag van 750 euro gebruiken om een invalidentoilet te realiseren. De derde prijs ging naar de EHBO afd Wildervank, het bedrag van 500 euro wordt besteed aan het verder ontwikkelen van de Jeugd EHBO. De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar het G Team van SV Veendam Atletiek. De sporters bereiden zich voor op de Para Olympische Spelen die volgend jaar in Nederland worden gehouden.

DSC_5634.JPG

Met deze lunch wordt dankjewel gezegd tegen al die vrijwilligers die zich inzetten voor de Veendammer samenleving. De 300 aanwezigen werden bediend door de burgemeester en de wethouders, deel van de raad, medewerkers van de gemeente Veendam, Compaen, Rabobank, zorginstellingen en de Veendammers van het Jaar.

IMG-20171125-WA0006_0.jpg

Uit volle borst werd tijdens het optreden van het Djoeke en Wietske het Veendammer Vrijwilligerslied meegezongen. De organisatie was in handen van de gemeente Veendam, Compaen en de Rabobank.