Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe expositie in Galerie Rendez-Vous

Door Eindredactie op maandag, 20 november, 2017 - 14:00

r.v.nov_.dec_.2017-5.jpg

De komende twee maanden is er een nieuwe prachtige expositie van amateurkunstenaars te zien in Galerie Rendez-Vous in het leegstaande winkelpand aan de Promenade 25 te Veendam, voorheen Savenije modezaak.

Nog steeds komen er veel aanmeldingen binnen voor een deelname aan een expositieperiode van 2 maanden. Dit maakt dat een enthousiaste groep vrijwilligsters met veel plezier weer een expositie heeft kunnen inrichten, zodat amateurkunstenaars uit Veendam en omgeving een podium krijgen voor het tonen van hun werk. Tevens wordt in het centrum van Veendam een leegstaand pand opgefleurd.

r.v.nov_.dec_.2017-6.jpg

De expositie duurt t/m 13 januari 2018. Openingstijden: vrijdag- en zaterdagmiddag van 12.30 tot 17.00 uur. Schilderijen, keramiek, beelden, glasdecoratie in de vorm van tiffany, textiel objecten en zilveren sieraden zijn er deze periode te bewonderen.

De volgende exposanten doen deze keer mee: Maria Fraters – Rob Bernhardt – Fre Wever – Annemarie van Til – Max Koekkoek – Ariaan Schaftenaar - Piet de Raad – Jolanda Hut – Carin Prins – Greet Vrijenhoek – Cees Verspuij en Gerja Warners.

r.v.nov_.dec_.2017-4.jpg

Voor verdere informatie:  www.galerierendezvous.weebly.com