Sport

Zaalvoetbal V&Z - week 46



V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
CEVDET won van Ciseaux D’or met 7-2 en is nu de naaste belager van Futsal Topbrands dat zelf niet speelde. Een zeer sterk opererende Draaijer Schilders won met 6-1 van Freko Kozijnen.

Eersteklasse
Riklis Karto tegen Gervas Futsal was een wedstrijd waar van alles gebeurde. Maar Riklis Karto won uiteindelijk met 5-1. Bij Gervas werd het rood voor de ogen van R. Faber. En hij kon de warme douches opzoeken. Prins Elektro won met 5-2 van Autobedrijf Smid Meeden. Door deze zege staat Prins Elektro bovenaan met 1 punt voorsprong op JS-Viro. Clias van der Laan won met 5-0 van De Beste Hypotheek.

Tweedeklasse
Smit Facility blijft maar winnen en ze scoren ook veel. Deze keer was Riviera United niet tegen ze opgewassen en de uitslag werd 7-3 voor Smit Facility. Smit Facility staat nu twee punten los van Werkmax dat ook nog een wedstrijd meer speelde. Break pakte het eerste punt tegen Slagerij K. Nieland dat in de laatste minuut nog gelijk maakte: 5-5. Kruit en Kramer won met 4-1 van Break. 

Derdeklasse
In deze klasse is het tot nu toe erg spannend, want bovenin staan de eerste vier ploegen dichtbij elkaar. Veendam Fanatics staat nu ook op 18 punten na een 9-1 overwinning op Afterbeat en dat aantal heeft Essity 1 ook. Salone di Claudia heeft een wedstrijd minder gespeeld en heeft ook drie punten minder en Statusbar heeft twee punten minder dan de bovenste twee ploegen. Euro Mail liet GHV/Vastgoed Partner alle hoeken van de zaal zien en won met 13-0. En Euro Mail speler Vonk scoorde vier- en Veldman was verantwoordelijk voor 5 doelpunten. Just 4 Kids won met 2-1 van Faber & Faber en nadert nu koploper Essity 2 op zes punten. Maar speelde ook twee wedstrijden minder. Fc.Titanium won met 8-1 van een zeer zwak opererende Team V&Z. Desmond Dijk scoorde vijf keer voor Fc Titanium.

Hoofdklasse
De dames van V&Z kregen vrijdag thuis klop van Ens. In een spannende wedstrijd won Ens met 7-5. De eerste fase opereerden beide teams gelijkwaardig. Maar bij een 5-5 stand ging het alsnog mis bij V&Z Het werd tenslotte 7-5 voor de gasten uit Ens.

Winkler Prins
In deze competitie speelden de oudste leerlingen twee wedstrijden en er werd er één wedstrijd gespeeld door de jongsten. Deurzetters tegen Fc. Badslipper werd 1-4 en scoorde Andrzejeweski vier keer voor Fc. Badslipper. Fc. Pro had geen problemen met Goal Diggers en het werd 8-1. Heikens, Korhorn, Zuur en Lutteboer scoorden de goals voor FC Pro. Dortscheef JC en Annie Fc maakten er een spannende strijd van dat eindigde in een 3-3 gelijkspel.