Overslaan en naar de inhoud gaan

Kandidatenlijst Partij van de Arbeid vastgesteld

Door op zaterdag, 18 november, 2017 - 00:28

BB2_4352 PvdA GR Kandidaten.jpg

Op 15 november heeft de Algemene ledenvergadering van de afdeling van de Partij van de Arbeid Wildervank-Veendam haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, vastgesteld.

Als lijsttrekker is Yvette de Raad gekozen. Yvette heeft al een periode als raadslid voor de PvdA achter de rug en heeft zich daarin bijzonder positief ontwikkeld. Met de keuze voor Yvette op nummer 1 kiest de PvdA voor vernieuwing, verjonging en nieuw elan. Op de lijst staan een aantal bekende namen en gezichten. Maar er zijn ook een aantal nieuwe kandidaten terug te vinden.

De jongste kandidaat op de lijst is 24 jaar, de oudste 90. Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 heeft de PvdA nu een kandidatenlijst met daarop stuk voor stuk betrokken en enthousiaste mensen met een duidelijk ‘rood hart’. Zij zullen de gemeente weer sociaal en sterk maken.

De kandidaten zijn: 1. Yvette de Raad, 2. Ans Grimbergen , 3. Vladimier Slor, 4. Josh Tepper, 5. Ben Kenters, 6. Tahsin Mete, 7. Pieta Loots, 8. Klaas Steenhuis 9. Henk Batting, 10. Joop Olman, 11. Jenne Olijve en 12. Heleen Klatter.