Overslaan en naar de inhoud gaan

NextDoor is inmiddels ruim 1 jaar actief in Veendam

Door op woensdag, 8 november, 2017 - 13:38

Het gratis landelijke platform NextDoor is inmiddels ruim 1 jaar actief in Veendam en zijn er nu al meer dan 600 huishoudens lid in Veendam en landelijk maken er ruim 2700 buurten gebruik van NextDoor. De buurt is het oudste netwerk dat wij kennen en centraal staat in ons dagelijks leven. Met Nextdoor willen wij de sociale cohesie weer bevorderen. NextDoor is een sociaal netwerk te gebruiken via de gratis website en/of App. Op de buurtkaart is precies te zien hoe de buurt eruitziet en wie waar woont.

Het platform is zo ingericht dat buren op een betrouwbare manier informatie kunnen uitwisselen, iedereen wordt geverifieerd en buren kunnen zich alleen aanmelden met een echte naam. Buurtbewoners kunnen mee doen aan gezellige onderwerpen en nuttige zaken zoals; het organiseren of melden van (buurt)evenementen, deelnemen aan buurtpreventie en veiligheid, gevonden- en verloren voorwerpen melden, goederen- en diensten gratis of te koop aanbieden , tips, ideeën en problemen kunnen delen. Kortom, alles om de onderlinge samenhang te stimuleren.

Wij nodigen je dan ook uit om hier snel van te profiteren en gratis aan te melden via onderstaande link of App. Bij registratie wordt je aan de hand van je adresgegevens en postcode ingedeeld in je eigen buurt, maar kan je ook reageren in omliggende buurten. Ook professionals (Gemeente/Wijkambtenaar, Buurtagent, enz), organisaties zonder winst oogmerk (lokale stichtingen/initiatieven) en/of kleine zelfstandige ondernemers kunnen zich aanmelden. Wanneer het (hoofd)adres van je organisatie niet in Veendam ligt graag contact opnemen met TopLid Beheerder Nathan R. Koppe via NextdoorVeendaamCentrum@gmail.com

Aanmelden kan via:  www.nextdoor.nl