Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijeenkomst Mantelzorg en Autisme
Thema: Onderwijs en autisme

Door op woensdag, 8 november, 2017 - 18:00

Voor mantelzorgers, familie en andere geïnteresseerden uit de gemeente Veendam en Pekela is er op maandag 20 november 2017 een bijeenkomst met als thema: Onderwijs en autisme. De gastsprekers deze avond zijn: Aaldrik Pot (directeur Stafdienst Leerlingbegeleiding Winkler Prins), Mieke Veldink (orthopedagoog/cognitief gedragstherapeut Molendrift), Marjolein Siemons (orthopedagoog generalist Molendrift) en Bea Meindertsma (CJG Veendam).  

Tijdens de avond zal informatie worden gegeven over Passend onderwijs, Voortgezet onderwijs, wat Centrum Jeugd en Gezin kan betekenen voor kinderen met ASS, de expertise van Molendrift, over de ondersteuningsmogelijkheden, knelpunten ideeën en verbeterpunten betreft het onderwijssysteem.

U bent van harte welkom op maandag 20 november  van 19.00 – 21.00 in de zaal van het ouderenwerk Compaen, ingang Ontmoeting aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam. Graag aanmelden voor 16 november. 

De bijeenkomsten worden in samenwerking met welzijninstelling Compaen, de NVA Groningen/Drenthe en Autisme Netwerk Groningen georganiseerd. 

Mocht u meer informatie willen of vragen erover hebben dan kunt u contact opnemen met Sjeni Mustafa van het Steunpunt Mantelzorg. Zij is van maandag tot en met donderdag aanwezig via telefoon: 0598-698119 (Compaen) of e-mail een bericht naar smustafa@compaenveendam.nl.