Overslaan en naar de inhoud gaan

Wildervank (zat) - Damacota gestaakt

Door Eindredactie op maandag, 6 november, 2017 - 11:15

Wildervank (zat)-Damacota gestaakt_IMG_7540_0.JPG

Door Jacob Kuipers

Vijfdeklasser Wildervank moest afgelopen zaterdag thuis 'de degens' kruisen met Damacota uit Nieuwe Pekela. En de wedstiid eindigde in 1-1. Na afloop van de wedstrijd sprak ik met de beide trainers, Jos Kuiper van Wildervank en Johan Postma van Damacota.

Kuiper: “We begonnen best wel goed en we kwamen dan ook op 1-1. Daarna was het rommelig van onze kant. De tweede helft was mat en moeilijk. Heel wisselvallig, maar een fantastische goal. Maar ik vond het geen rode kaart van mijn speler”. Maar de scheidsrechter besliste anders in Wildervank-speler Aielko Folkers kon het 'strijdtoneel' verlaten. Wildervank moest verder met 10 spelers.

Wildervank (zat)-Damacota gestaakt_IMG_7543.JPG

Bij navraag aan Wildervanker zijde was het wel een rode kaart. Het was een duidelijke elleboog stoot van Wildervank-speler Folkers. Vervolgens moest de wedstrijd gestaakt worden omdat de scheidsrechter geblesseerd uitviel.

Postma: “Het is 1-1 geworden. Enorm slordige wedstrijd. Wildervank was zo en zo wat feller. Wij waren enorm slordig in balbezit. Nog een leuke kans op 2-0. Maar het veldspel van Wildervank was beter. In de tweede helft waren wij wat sterker. Dat is zo'n beetje een afspiegeling van de wedstrijd. De scheidsrechter maakt er een rapport van en dan kijken we verder”.