Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V&Z - week 44

Door Eindredactie op zondag, 5 november, 2017 - 14:00

V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
De topper in de hoofdklasse tussen Futsal Topbrands en Beautysalon Jannie was een spannende wedstrijd met aan beide kanten veel kansen. Maar beide doelmannen waren in een puike vorm. Futsal Topbrands won met 4-1, maar deze overwinning was wel geflatteerd. Door deze zege staat Futsal Topbrands nu drie punten los van de achtervolgers. Maar CEVDET heeft een wedstrijd minder gespeeld en zij spelen komende woensdag tegen Beautysalon Jannie. Vervolgens won CEVDET met 7-2 van Freko Kozijnen. MF Shipping en Draaijer Schilders speelden tegen elkaar en hielden elkaar op gelijke hoogte. Het werd 1-1. Deze wedstrijd eindigde een beetje vervelend omdat de scheidsrechter af floot op het moment dat MF Shipping in de aanval was en een kans had om 2-1 te scoren. Maar de arbiter floot af omdat het tijd was. Daar was een speler en de lijnrechter van MF Shipping het niet mee eens. Vervolgens gooide een MF Shipping-speler de bal tegen het hoofd van de scheidsrechter en de lijnrechter van MF Shipping gaf de scheidsrechter duwtje met de vlag. Overigens een correcte beslissing van de scheidsrechter. Want tijd is tijd heren.

Eersteklasse
JS-Viro won in een spannende wedstrijd met 6-5 van autobedrijf Smid. JS Viro-speler Kleiweg scoorde vijf doelpunten. JS-Viro staat nu bovenaan, maar Prins Elektro dat met 12-2 won van Beste Hypotheek heeft twee punten minder, maar ook een wedstrijd minder gespeeld. De 12-2 kwam mede tot stand door Schoenmaker die er weer vijf goals in knalde en eentje was van 'wereldklasse'. Volgens veel toeschouwers nam hij de bal in één keer uit de lucht en joeg het leer in de kruising. Een goal dus van ongekende 'schoonheid'. SWO Veendam won met 6-3 Sandra’s Hairstudio en daar scoorde van Dijk drie keer. In de middenmoot speelden Clias van der Laan verzekeringen met 3-3 gelijk tegen Rilis Karto Hair.

Tweedeklasse
Kruit en Kramer blijft op de nul staan na weer een nederlaag en deze keer was Slagerij K. Nieland met 3-2 te sterk. Werkmax won met 13-4 van nieuwkomer Breaks dat nu pas is begonnen aan de competitie. Maar eigenlijk hadden ze een klasse lager moeten spelen. Maar in de tweede klasse was ruimte voor Breaks en daarom werden ze in deze klasse geplaatst. Ook tegen Smit Facility ging het mis voor Breaks. Want Smit Facility won met 16-2. Salone di Claudia won verrassend met 3-1 van de nog ongeslagen Essity 1. Statusbar won met 7-2 van Veendam Fanatics en staat nu op de tweede plaats. Euro Mail won met 5-2 van Stukadoorsbedrijf Oldenburger. En Buurke Bestrating won met 9-1 van GHV/Vastgoed en Buurke-speler Korringa was op schot door vijf keer de 'roos' te treffen.

Vierdeklasse
In deze klasse leek het dat Essity 2 ongeslagen kampioen zou worden. Maar werd volledig van de mat gespeeld door Team 49 'ers en deze won dan ook dik verdiend met 6-1 en dat nog wel zonder eerste doelman Pot. Faber & Faber deed goede zaken door nipt te winnen van Pizza in the Box met 5-4. Faber & Faber staat nu op de tweede plaats met twee wedstrijden minder gespeeld en vijf punten achterstand. Go Kleine Panda won met 3-2 van Fc. Titanium. Just 4 Kids won met 8-2 van een V&Z Team.

Algemene ledenvergadering
Op 21 november is de algemene ledenvergadering in de Wildervanckhal aanvang 19.30 uur en het bestuur is op zoek naar bestuursleden voor een belangrijke functie en tevens hebben wij behoefte aan nieuwe scheidsrechters. Er heeft zich één scheidsrechter aangemeld, maar voor een verkorte cursus zullen er minimaal vier scheidsrechters moeten zijn. Ook zoekt het V&Z Team naar een paar leuke voetballers en deze kunnen zich allemaal aanmelden bij het bestuur. Tevens wil het bestuur graag dat men de wedstrijdformulieren goed gaat invullen, want er zijn teams bij die zelfs geen lidnummers in vullen. En ook de doelpuntenmakers niet, die de doelpunten op hun naam krijgen.