Zaalvoetbal V&Z - week 43

Door Eindredactie op zondag, 29 oktober, 2017 - 10:50

Hoofdklasse
In deze klasse werden drie wedstrijden gespeeld en en bovenin liet Beautysalon Jannie twee punten liggen tegen een sterk spelend Draaijer Schilders. Waar Draaijer Schilders- speler Aukes een sterke wedstrijd speelde en ook nog drie keer scoorde. Waarvan de derde treffer van zeer hoge kwaliteit was. Bij Beautysalon Jannie scoorde Bahceci drie keer en de uitslag werd 4-4. Futsal Topbrands won met 1-0 van MF Shipping, dat in een nieuw tenue speelde. En Topbrands-speler Uildriks was 'man off the match', door de enige goal te scoren. Beide teams kregen veel kansen. Maar Topbrands had de langste 'adem'. Freko Kozijnen won in de laatste minuut van Ciseaux D’or met 4-3. Het was een harde wedstrijd waar de scheidsrechter de handen vol aan had. Toen Freko Kozijnen in de laatste minuut de 4-3 scoorde ging Ciseaux D'or – speler K. Aissa zo te keer waarop de scheidsrechter hem de rode kaart voor de ogen 'toverde'.

Eersteklasse
SWO Veendam won met 6-2 van Beste Hypotheek. En daar maakte JS Viro gebruik van door met 7-3 te winnen van Gervas Futsal. SWO Veendam heeft nu twee punten meer dan Beste Hypotheek, maar Gervas speelde wel een wedstrijd minder. Prins Elektro won met 9-4 van Sandra’s Hairstudio dat maar niet op gang komt. Voor Prins Elektro scoorde Schoenmaker vijf keer. Maar liet zich ook even gaan door een tegenstander te trappen, maar dat is de scheidsrechter ontgaan. Geluk bij een ongeluk dus.

Tweedeklasse
DWS/Drukkerij Reinier van der Kooi gaat maar door met winnen en heeft nu alle wedstrijden gewonnen. Nu was OLRO Workwear het 'slachtoffer' en kreeg een 7-3 nederlaag aan 'de broek'. DWS/Drukkerij van der Kooi-speler Ter Veer vond vier keer het net. Onderin pakte Gadero de eerste drie punten door in de laatste minuut de 2-1 te scoren, tegen Kruit en Kramer. Dat nog geen punt heeft. Slagerij K. Nieland won met 6-0 van Riviera United. Lohman scoorde namens Riviera United drie keer.

Derdeklasse
Essity won ook hun zesde wedstrijd en nu werd het team van van Van der Laan Verzekeringen aan de 'schandpaal' gezet. Essity won met 10-0. Statusbar won met 4-0 van Salon di Claudia en Veendam Fanatics won met 2-1 van GHV/Vastgoed. Buurke bestrating- Euro mail werd 4-3. Euro Mail nam een 2-0 voorsprong maar kon deze voorsprong niet vasthouden. De stratenleggers van Buurke hadden tenslotte de 'langste adem'. Essity 2 won net als het eerste team ook hun zesde wedstrijd, maar dat ging niet zo gemakkelijk. Het werd tegen Pizza in the Box een 5-1 overwinning en beide teams hadden geen wissels tot de rust. Maar na de thee kwam bij Essity Mik binnen de lijnen en dat gaf de doorslag. Op dat moment was het 1-0 voor Essity. En Pizza in the Box had zeker drie goede mogelijkheden gehad om te scoren. Just 4 Kids won met 1-0 van Avebe. En Titanium won met 3-2 van Go Kleine Panda. Nadat Titanium op een zeker moment nog met 3-2 achter stond.

Vierdeklasse
In een doelpuntrijke wedstrijd won de Kandelaar met 6-4 van een V&Z team. Pas in de laatste minuten besliste De Kandelaar de wedstrijd. Kandelaar-speler Japenga scoorde vier keer en Kasim deed dit voor Team V&Z.

Op 21 november is de Algemene Ledenvergadering en V&Z is opzoek naar bestuurders en scheidsrechters en men kan zich aanmelden bij het bestuur voor beide functies.