Nieuws, Vrijwilligers

Feestelijke lunchbijeenkomst voor vrijwilligers
300 toegangskaarten beschikbaarIMG_2101.jpg

In Hotel Parkzicht in Veendam wordt zaterdag 25 november een feestelijke lunchbijeenkomst gehouden voor vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Veendam.

Deze dag wordt aangeboden door de gemeente Veendam, de Rabobank en welzijnsinstelling Compaen.

De vrijwilligers worden vanaf 11.00 verwacht, waar men verwelkomd wordt met een kopje koffie of thee. Om 11.30 uur begint het programma.

De Friese zusjes Djoeke en Wietske bouwden de afgelopen jaren fanatiek aan hun repertoire. De dames staan op het podium als “levende jukebox” en met hun charmante presentatie weten ze in no-time een groot publiek van jong tot oud aan zich te binden met een hilarische act met repertoire van Engelse, Nederlandse, Friese en zelfs Groningse jukebox-hits. Het  duo zorgt voor 100% feestgarantie.

Aansluitend wordt door medewerkers van de gemeente, Rabobank, Compaen, collega-instellingen en maatschappelijke stagiaires de lunch geserveerd. Dit jaar is er een maximum van 300 deelnemers. Oorspronkelijk waren het er 350 maar in verband met een grote verbouwing bij Hotel Parkzicht zijn er 300 zitplaatsen beschikbaar.

Net als afgelopen jaren zal tijdens Vrijwilligers Bedankt! de Lokale Complimenten worden uitgereikt. De winnaars worden gekozen door een jury met daarin o.a. burgemeester Swierstra.

De gratis toegangskaarten voor de lunch kunnen vanaf maandag 13 november vanaf 8.30 uur afgehaald worden bij Compaen, Jan Salwaplein 3 in Veendam.
Kaarten kunnen niet gereserveerd worden.
Op = op, er komt een wachtlijst.