Overslaan en naar de inhoud gaan

Welke supermarkten bezorgen
de boodschappen in Veendam?

Door op maandag, 23 oktober, 2017 - 23:30

grocery-store-2119702_640.jpg

Online boodschappen doen is sterk in opkomst. Zo’n 1 op de 6 Nederlanders bestelt op dit moment de boodschappen al bij een internet-supermarkt. Het GfK verwacht zelfs dat we dit jaar voor meer dan 1 miljard euro uitgeven aan bij online supermarkten. Met name jonge gezinnen en ouderen maken er gebruik van. Voor jonge gezinnen biedt het uitkomst vanwege de tijdwinst. Voor ouderen is het juist handig omdat zij zelf niet altijd in staat zijn een supermarkt te bezoeken. De bezorgdienst brengt alle boodschappen tot in de keuken aan huis.

Hoog tijd om situatie in Veendam te bekijken. Welke supers bezorgen de boodschappen in Veendam? Boodschappenspot.nl bekeek de mogelijkheden en maakte het volgende overzicht.

Boodschappen bezorgdiensten in Veendam
Inwoners van Veendam kunnen de boodschappen online bestellen en laten bezorgen bij Coop en Spar. Ook online bestellen bij Jumbo is mogelijk, maar hier kunnen de boodschappen alleen worden afgehaald. Dit kan bij Jumbo Sorghvliet aan de Reede 9 in Veendam.

foto coop bezorgen.jpg

Coop
Online bestellen bij Coop? Dan is de eerste stap het kiezen van een filiaal. Inwoners van Veendam kunnen kiezen voor de Coop in Muntendam (Kerkstraat 55) en voor de Coop in Wildervank (Apollolaan 3). Beide winkels bezorgen in Veendam. Ook is het afhalen van de boodschappen bij deze supers mogelijk.

Voorwaarden Coop.nl
Minimum orderbedrag: €40
Bezorgkosten: €4,95
Afhaalkosten: €2,99

spar-bezorgen.jpg

Spar
Ook Spar bezorgt in Veendam. Hiervoor kies je voor Spar Kroon in Noordbroek (Hoofdstraat 36). Het mooie aan Spar is dat er geen minimum bestelbedrag is. Kleine bestellingen kunnen hier dus ook geplaatst worden. Bestel je voor €50 of meer? Dan worden de boodschappen bovendien gratis bij je thuisbezorgd. Speciaal voor ouderen biedt Spar ook een eigen maaltijdservice aan huis.

Voorwaarden Spar.nl
Minimum orderbedrag: Geen
Bezorgkosten: €5,00 (kosteloos vanaf bestellingen van €50)
Afhaalkosten: Geen extra kosten