Nieuws

Normaal tributeband Kisjeskearls komen naar Zuidwending



image2.JPG

Nu dé Normaal tributeband Kisjeskearls uit De Lutte net hun vijfjarig bestaan heeft gevierd maakt 'Hotstar Productions' met gepaste trots bekend dat deze geweldige band een optreden in Dorpshuis De Wending heeft toegezegd!
Bij dit feest ter ere van hun vijfjarig bestaan waren zowel Hendrik Haverkamp als de bassist en gitarist van Normaal te gast...

Op zaterdag 28 oktober organiseert 'Hotstar Productions' een Kisjeskearls-avond rond het thema 'Een hulde an Normaal', waarin alle grote hits uit de beginperiode van Normaal centraal staan.

De zaal is open om 21.00 uur
Kisjeskearls vangt om 22.00 uur aan!

Een kaart kost € 10,00 in de voorverkoop bij everhard@netvisit.nl

Dorpshuis De Wending is met een grote binnen- en buitenrenovatie bezig, te denken valt aan zonnecollectoren op het dak en een vernieuwd toneel. Mooi detail is dat iedereen op 28 oktober kan zien dat dit laatste een splinternieuw podium op heeft geleverd, compleet met ledverlichting en gordijnen. Het is een ideale plek om bands live op te laten treden! Ingewijden noemen het gekscherend al 'De Poptempel van de Veenkoloniën'...

'Hotstar Productions' bestaat uit 5 Zuidwendinger muzikanten die met regelmaat muziekevenementen in het plaatselijke Dorpshuis organiseren.

Op stapel staat o.a.:
Op 3 februari komt, na een zeer succesvol optreden in 2017, de classic rockformatie Dirty Dog uit Zuidwolde. En uiteraard staat in maart het jaarlijkse Rock the Housefestival op de agenda, aan de programmering wordt gewerkt!