Regio

Volkszanger Frans Duijts publiekstrekker
op muziekfeest in Meeden



Op zaterdag 10 februari 2018 organiseert Stichting Metmans een muziekfeest in het dorpshuis te Meeden. Het programma is rond, u zult deze ongetwijfeld hebben gehoord en/of gelezen.

Met Frans Duijts heeft de organisatie aan de wens van vele Meedenaren voldaan, namelijk het aantrekken van een Nederlandstalige artiest. Met Bouke en met de in 2015 nog uitgeroepen tot populairste band van Nederland, Vangrail, staat er een schitterend programma op de bühne. Een Afterparty in het café-gedeelte zal deze avond doen besluiten!

Natuurlijk wilt u deze avond niet missen, beslis snel en reserveer uw toegangskaart!

Stichting Metmans werkt in de voorverkoop met het zogeheten ”"Early bird”" systeem (vroege vogels). Des te eerder besteld, des te goedkoper is een entreekaart. In november en december 2017 kost een ticket slechts € 10,00. In januari 2018 moet hiervoor € 12.50 worden betaald. In februari 2018 betaald u € 15,00. Aan de kassa, indien voorradig, kost een entreebewijs € 17,50.

Wees geen dief van u eigen portemonnee!!

U kunt nu al kaarten reserveren via ons e-mailadres: kaartverkoop@metmans.nl. U krijgt vervolgens een reactie terug en vanaf 1 november kunt u de kaarten dan ook betalen en in uw bezit krijgen!