Nieuws

Wie wordt de nieuwe ondernemer van het jaar 2017?



BBF_2069 VOC.jpg
Foto Bert Buiring - www.buiring.nl 

Deze verkiezing is één keer in de twee jaar en de prijs voor ondernemer van het jaar wordt uitgereikt tijdens de eindejaarsbijeenkomst op 15 december 2017 in vanBeresteyn Veendam.

De VOC vraagt ondernemers binnen de gemeente Veendam om kandidaten aan te dragen voor ondernemer van het jaar. In 2015 ging de prijs nog naar Eric Idema, eigenaar van EDC Internet B.V.

De nominaties worden beoordeeld door een jury bestaande uit 3 personen, te weten de voorzitter van de VOC, de wethouder van Economische Zaken gemeente Veendam en de vorige prijswinnaar, Eric Idema. Uit de binnengekomen voordrachten nomineert de jury drie kandidaten. Deze kandidaten worden op 8 november a.s. tijdens de VOC borrel op de Promotiedagen in MartiniPlaza Groningen gepresenteerd.

Bij deze de oproep om een ondernemer in de gemeente Veendam kandidaat te stellen voor de titel “Ondernemer van het jaar 2017“. Om een bedrijf te nomineren is het noodzakelijk een aanmeldingsformulier in te vullen. Het aanmeldingsformulier kun u per e-mail aanvragen bij de secretaris van de VOC via info@vocveendam.nl  en kan per e-mail  retour worden gezonden tot uiterlijk 20 oktober a.s.!