Overslaan en naar de inhoud gaan

Inzamelingsactie dierenvoer bij Jumbo Veendam
groot succes

Door op woensdag, 4 oktober, 2017 - 22:31

_DSC9963.jpg

De inzamelingsactie voor dierenvoer voor de Voedselbank Veendam is een groot succes geworden. Els Jans, die sinds enige maanden dierenvoer inzamelt voor de Voedselbank Veendam heeft op Dierendag maar liefst 8 winkelkarren vol voer kunnen verzamelen bij de Jumbo. De inwoners van Veendam en omstreken hebben wederom massaal voer gedoneerd.

_DSC9957.jpg

Ook afgelopen zaterdag was er al een actie in het Autorama Centrum in Veendam waar totaal 9 winkelkarren voer verzameld werden.

Els Jans: “Het is werkelijk ongelooflijk hoeveel er aan voer afgegeven is voor de inzameling.  Echt meer dan fantastisch. En wat ik heerlijk vind om te merken is dat de verharding van de maatschappij waar iedereen het altijd over heeft toch eigenlijk best wel meevalt. Het blijkt nu maar weer dat heel veel mensen het hart op de juiste plaats hebben en begaan zijn met dieren.  We hebben zoveel fijne en positieve reacties mogen ontvangen. Met zijn allen hebben we het toch maar even gedaan, 17 winkelkarren aan dierenvoer, echt top! Namens alle dieren die van al dit lekkers mogen genieten: Hartelijk Dank!”

_DSC9958.jpg

Er blijft standaard een winkelkar bij de entree van de Jumbo staan waar mensen voer in kunnen doneren. Alles is van harte welkom! Bovendien kan  er ook altijd  voer afgegeven worden bij het afgiftepunt van de Inzameling Dierenvoer Voedselbank Veendam. Dit is aan de Sportterreinstraat 28a in Wildervank.

_DSC9959.jpg


Gerelateerde artikel: