Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V&Z – week 40

Door Eindredactie op zondag, 1 oktober, 2017 - 13:07

V&Z_Veendam.png

Er werd één wedstrijd gespeeld van het jubileumtoernooi en deze ging tussen MF Shipping en Sandra’s Hairstudio. Sandra’s Hairstudio won met 3-2 en gaat door naar de kwartfinale. De wedstrijden voor de kwartfinale staan op de site van V&Z Veendam.

Hoofdklasse
In deze klasse werden twee wedstrijden gespeeld en die eindigen beide in een verrassende gelijk spel. Draaijer Schilders – Futsal Topbrands werd 4-4. Het was een een spannende wedstrijd waar twee minuten voor het einde Futsal Topbrands op een 4-3 voorsprong kwam. Maar Topbrands liet zich toch nog verrassen in de laatste minuut. Eiten scoorde twee maal voor Draaijer Schilders en Uuldriks scoorde drie maal voor Futsal Topbrands. Beautysalon Jannie had veel moeite met een sterk spelend Freko Kozijnen. Het werd 2-2. Bij beide teams werden veel kansen gemist, vooral Beautysalon liet veel kansen liggen.

Eersteklasse
Beste Hypotheek doet het goed in deze klasse en heeft alle drie wedstrijden gewonnen. Nu werd Sandra’s Hairstudio het slachtoffer. Met een 4-2 nederlaag werd Sandra's Hairstudio naar 'huis' gestuurd. Beste Hypotheek-speler B. Altundas was de gevierde man met drie- van de vier goals. Beste Hypotheek staat nu twee punten voor op nummer twee Riklis Karto, dat met 6-1 won van Autobedijf Smid Meeden. En Riklis Karto-speler Achoeidou schoot er vier goals in. JS- Viro heeft ook de tweede wedstrijd gewonnen en deze keer moest Clias/ v/d. Laan Verzekering het hoofd buigen voor de mannen van coach Huizenga: 4-1.

Tweedeklasse
In deze klasse wonnen beide koplopers hun wedstrijd. Riviera United won met veel pijn en moeite van Kruit en Kramer met 3-2. En DWS/Drukkerij Reinier van de Kooi won met gemak van een zwak spelend Slagerij K. Nieland met 11-3. Slagerij Nieland spelers R. Zuidema, S. Zuidema en Ter Veer scoorden ieder drie doelpunten. Calker/Heikens won met 7-3 van Wermax. Voor Calker/Heikens scoorden de gebroeders Wollinga en Smit die elk twee goals scoorden. En Huizinga deed ook nog mee in het doelpuntenfestijn door 1 goal te scoren.

Derdeklasse
Afterbeat – Van der Laan Verzekeringen werd 2-2. Veendam Fanatics won met 2-1 van Euromail. Maar Euromail had wel een punt verdient. Getuige het spelbeeld. Koploper Essity 1 won met 13-3 van GHV/Vastgoed. Voor Essity scoorde Bosman zes goals. Molijn vier- en De Bey drie doelpunten. Statusbar gaf een riante voorsprong weg tegen Buurke Bestrating en mocht nog blij zijn dat er nog een punt werd meegenomen. Munneke scoorde drie keer voor Stausbar en bij Buurke Bestrating deed Korringa hetzelfde: 6-6.

Vierdeklasse
Essity 2 won ook hun derde wedstrijd, nu wonnen ze met 2-0 van Just 4 Kidz dat lang de nul kon houden, maar uiteindelijk toch nog verloor. Faber & Faber – CGKV De Kandelaar werd 4-4. Fc. Titanium – Avebe 4-4. En Titanium-speler Mollema scoorde vier keer. Pizza in the Box – V&Z Team werd 9-1 en Breedeveld was de gevierde man bij Pizza in the Box. Hij scoorde vijf van de negen goals.