Overslaan en naar de inhoud gaan

Joh de Heer zangavond in de Ontmoeting

Door Eindredactie op donderdag, 14 september, 2017 - 18:00

Joh de Heer.jpg

In het gebouw de Ontmoeting [van de Bapt. Gemeente Veendam] aan de Blankensteinkade 6 in Veendam, zal op 29 oktober om 19.00 uur een Joh de Heer zangavond gehouden worden. Het beloofd een prachtige avond te worden met zang en muziek.

Er is medewerking van het Christelijk Groot Gemengd Koor olv Joh. W. Pots en de samenzang wordt begeleid door dhr. IJmker uit Nieuwlande De naam van het koor is ontstaan door samenvoeging van twee gemengde koren. Het ene koor Looft den Heer bestaat meer dan 100 jaar en komt uit Muntendam. Het andere koor Polyphonie komt uit Stadskanaal en ook dat koor heeft inmiddels haar 100-jarig bestaan gevierd. De twee koren vormen samen 95 leden. Het is een enthousiast koor wat met passie en gedrevenheid onder de bezielende leiding van haar dirigent  voor en met ons zingt. Dhr IJmker uit Nieuwlande zal het orgel bespelen. In ieder geval ingrediĆ«nten voor een prachtige avond.

De toegang is vrij, al zal er een collecte gehouden worden voor bestrijding van de onkosten. Al met al een reden om dit zangfeest samen met anderen te beleven. We hopen u en jou dan te ontmoeten.