Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun Open Podium met sterren van eigen bodem

Door Eindredactie op woensdag, 26 juli, 2017 - 12:48

Summerfun-2017_01.png

In samenwerking met woonzorgcentrum de Veenkade organiseert Summerfun op donderdag 17 augustus van 14.30 tot 16.00 uur een Open Podium voor kinderen van 6 t/m 14 jaar die wonen in de gemeente Veendam.

Kun je alleen of liever samen met een vriendje/vriendin, je vader of moeder, opa of oma een liedje zingen of play-backen, rappen, een dansje doen, moppen tappen, een muziekinstrument bespelen, goochelen of een andere leuke act voor het publiek? Meld je dan aan voor het Open Podium.

Het gaat bij het Open Podium van Summerfun dus niet alleen om live zingen. Kinderen mogen natuurlijk ook een liedje gaan playbacken. Dat vinden veel kinderen leuk om te doen, en het publiek geniet er zeker weten ook van. Dus kun jij/jullie een liedje van je favoriete zanger, zangeres of groepje nadoen, geef je dan op voor het Summerfun Open Podium.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: summerfun@compaenveendam.nl met je naam/namen, leeftijd(en) en wat je/jullie gaan doen.
Er is ruimte voor ongeveer 10 optredens.

Er is geen jury en er is ook geen prijs te winnen, het gaat puur om het plezier en een groot applaus en eeuwige roem van het publiek, o.a. van de bewoners van de Veenkade en (groot)ouders mogen natuurlijk ook komen kijken.

De middag wordt afgesloten met een optreden van Voice Kids deelneemster Michelle Veldhuis. Mis dat niet!

The Voice Kids_Michelle Veldhuis.jpg