Nieuws, Regio

Stichting Eerste Hulp in actie voor clienten voedselbank



Omdat de Voedselbank Veendam Menterwolde de komende 3 weken geen goederen krijgt vanuit het distributiecentrum in Meppel, deze sluit 3 weken haar deuren, wil Stichting Eerste Hulp graag helpen. En zij doen bij deze een oproep aan iedereen om de gezinnen die wekelijks een voedselpakket krijgen, de komende tijd te helpen en ze hebben daarbij uw hulp nodig.

Heeft u iets over?
Kijk eens in uw kasten of daar producten staan die goed en houdbaar zijn en breng het naar hun winkel en zij gaan dit uitdelen aan de mensen die bij de voedselbank zitten. Stichting Eerste Hulp gaat zelf ook boodschappen ophalen en ter beschikking stellen. ‘’We kunnen niet 3 weken lang helpen of misschien niet iedereen, maar elke boodschap die u brengt helpt weer om deze mensen te helpen’’, aldus Jannie Orsel van de stichting.

Vanaf maandag 24 juli 10.00 kunt u uw boodschappen brengen naar de winkel aan de Provincialeweg 19 in Heiligerlee. Is dat te ver weg, het kan ook gebracht worden naar Dr. A. Kuyperstraat 23 in Veendam. Vanaf dit adres gaan we 1 keer in de week boodschappen uitdelen aan de mensen van de voedselbank die een lidmaatschapspasje kunnen tonen.

Helpt u mee?
Meer informatie bij Jannie Orsel van Stichting Eerste Hulp, telefoonnummer 06-11182588.