Regio

Super leuke disco in Muntendam



JWG2.jpg

Afgelopen vrijdag 14 juli was het weer zover want er werd weer volop feest gevierd! De Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam organiseerde weer een super leuke disco. Deze disco was alleen voor de basisschooljeugd en werd zoals altijd gehouden in het dorpshuis de Menterne te Muntendam. Het was de laatste disco van dit schooljaar en het thema was: zomervakantie! 

JWG3.jpg

Alle kinderen kregen bij aankomst een mooie gekleurde zomerslinger waarbij ze de kleur konden kiezen die ze het leukst vonden. Bovendien kregen ze zoals altijd een muntje voor 1 consumptie. Daarnaast stond er weer de snoepkraam en de kinderbar was open! Ook dit keer werd de  muziek weer verzorgd door onze eigen DJ`s van de Jeugdwerkgroep Muntendam die vooral veel zomer hits ten gehore brachten. Ook alle vrijwilligers van de JWG waren versierd in het kader van de zomervakantie, met slingers en zonnehoedjes.

JWG4.jpg

Wat een geweldig feest! Er waren zo ongeveer 60 kinderen. Als verrassing werden zowel de kinderen als de ouders die aanwezig waren getrakteerd op een ijsje want ook dat hoort bij de zomervakantie. Na afloop gingen alle kinderen moe maar voldaan weer met hun ouders naar huis en kon ook de JWG het schooljaar tevreden afsluiten. De Stichting Jeugdwerkgroep wenst iedereen een prettige vakantie en na de vakantie zien we elkaar weer tijdens de spelweek die dit jaar gehouden wordt van maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september bij het ijsbaanterrein aan de Zuiderstraat. Tot dan!!