Nieuws

Inloopavond GemeenteBelangen in Buitenwoel



Gemeente_Belangen.png

Met de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 in het vooruitzicht, organiseert GemeenteBelangen Veendam weer een reeks van inloopavonden. Hierbij worden alle wijken en buurten in Veendam bezocht om inwoners de gelegenheid te geven mee te praten over wat er speelt binnen hún leefomgeving. Deze informatie zal worden gebruikt voor het nieuwe verkiezingsprogramma van GB. Het is belangrijk om direct te horen wat inwoners van Veendam belangrijk vinden. Wat gaat er goed? En wat kan er (nog) beter? Tijdens de inloopavonden kan iedereen laagdrempelig en informeel meepraten over tal van onderwerpen.

 “We zien bijvoorbeeld op Facebook dat veel mensen een mening hebben, maar dat de drempel om een raads- of commissievergadering te bezoeken te hoog is” aldus fractievoorzitter Christel Knot. Tijdens de inloopavonden kan iedereen, onder het genot van een kopje koffie zijn of haar mening geven.

Ook zal er een presentatie gegeven worden over de stand van zaken van diverse actuele projecten binnen de gemeente Veendam.

Na de succesvolle start in Wildervank is de avond nu gericht op de wijken Buitenwoel, Golflaan, Zilverpark, Langeleegte en Borgercompagnie. Aan deze kant van Veendam gebeurt een hoop. Denk daarbij aan de ontwikkeling van het leer- en sportpark. Maar ook groenonderhoud, de watergangen en de gevolgen van zoutwinning vragen hier aandacht. GemeenteBelangen hoort graag van de direct betrokkenen hoe zij hier tegen aankijken

Inloopavond Buitenwoel e.o donderdag 20 juli
Locatie: Stadion de Langeleegte
Aanvang: 20.00 uur;  inloop vanaf 19.30 uur
Meer info: Christel Knot (fractievoorzitter) 06-50283286