Overslaan en naar de inhoud gaan

Judo Ryu Muntendam bestaat 60 jaar

Door Eindredactie op dinsdag, 11 juli, 2017 - 14:45

image5.JPG

Zaterdag 7 juli werd er ter ere van het 60 jarig bestaan een clubkampioenschap georganiseerd. Judo Ryu Muntendam kijkt terug op een geslaagde dag. Het is de vereniging gelukt om poules te maken waarin zowel de beginnende als wedstrijdjudoka uitdaging had! Het waren spannende wedstrijdjes in gemoedelijke sfeer.

Clubkampioen zijn geworden Roxsanne Canninga, Milan de Klein, Morten Geertsema, Mike Verkleij, Charel Scholtens, Lotte Schut en Rick Heidema.

Een tweede prijs was er voor Lars Schut, Joyce de Vries, Isa Heideveld, Jaron de Klein, Mathijs Tiems, Brandy Venema en Milou Venema.

image4.JPG

Derde werden Timon Veldhuis, Cameron Luttje, Savannah Luttje, Charlena Beumer, Hugo van der Veen, Liam Kruize en Daan Heideveld.

Vierde werden Roan Doeve, Xaf Robbe, Julian Grave, Patrick Hemmes, Jaylinn Poppinga, Kasper Kamping, Robbin Verkleij en Maud Mossel.

De dag werd afgesloten met een gezellige BBQ en de kinderen konden heerlijk spelen op de stormbaan.

Judovereniging Judo Ryu Muntendam is opgericht op  31 mei 1994 en is ontstaan uit een fusie van twee judoverenigingen te noemen V.A.J.C. en Budo Vereniging-JU-MUN. Bij de fusie werd besloten de oprichtingsdatum van V.A.J.C. aan te houden: 14 februari 1957. Judo Ryu Muntendam is een begrip in de regio, met trainingen en wedstrijden in hun eigen dojo, aan de Singelweg in Muntendam. Heeft u interesse in judo? neem dan eens een kijkje op onze website: www.judoryumuntendam.nl