Overslaan en naar de inhoud gaan

Woellustrun, de leukste wijkloop van Veendam

Door op maandag, 10 juli, 2017 - 06:30

Woellustrun 2017 liggend bew.jpg
Wouter Bustin, Wim Meems en Roeland Weijs.

De jonge wijk Woellust, gelegen op het voormalige Duintjer-terrein in Veendam, organiseert voor 15 juli een run door de buurt.

De Woellustrun is een jaarlijks terugkerend evenement, waar ook steeds meer mensen van buiten de wijk aan meedoen. Dit jaar viert de run z’n eerste lustrum. “We besteden hier geen extra aandacht aan, maar vinden het natuurlijk wel heel leuk dat er elk jaar weer zoveel animo voor is,” aldus organisatoren Wim Meems, Wouter Bustin en Roeland Weijs. “Het is een run voor het hele gezin, met aparte wedstrijden voor kinderen en meer ervaren hardlopers.

Deelname aan de jeugdloop (500 meter voor kinderen tot 10 jaar, 1000 meter voor jeugd tot 12 jaar) kost € 2,50. Wie meedoet aan de 2,5, 5 of 7,5 kilometer betaalt € 5,00. De opbrengst van de Woellustrun gaat naar het Beheerteam Woellust en wordt besteed aan activiteiten in de wijk. Alle deelnemers krijgen een herinnering en de sponsoren hebben mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de winnaars.” Schrijf je snel online in en verzeker je van een startplek voor de leukste en gezelligste run van Veendam. 

Inschrijven op de dag zelf kan ook, mits er nog startplekken zijn, maar kost dan € 1,- extra. 

Kijk voor meer informatie op www.woellustrun.nl