Overslaan en naar de inhoud gaan

Feestelijke uitreiking cheque voor Huize Sint Franciscus

Door Eindredactie op woensdag, 5 juli, 2017 - 10:49

IMG_0127.jpg

Een groep enthousiaste vrijwilligers én bewoners van woon- en zorgcentrum Huize Sint Franciscus organiseerde op 27 mei jl. een zeer succesvolle rommelmarkt. Doel van de rommelmarkt was een zo hoog mogelijke opbrengst genereren om zo een onvergetelijk reisje te kunnen realiseren voor de bewoners van Huize Sint Franciscus. Met een opbrengst van ruim €1500,- is dit een geslaagd plan gebleken! Zij deden hierbij mee aan het Premieplan, waarbij de opbrengst verdubbeld kan worden tot een maximum bedrag van €1250,-. Woensdagochtend tijdens de koffie-inloop is een ambassadeur van het Ouderenfonds de cheque komen overhandigen in het bijzijn van de bewoners en vrijwilligers.

IMG_0131.jpg

Over Premieplan
Het Premieplan is een initiatief van Nationaal Ouderenfonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Voor meer info: www.ouderenfonds.nl/premieplan

IMG_0113.jpg

Het Nationaal Ouderenfonds
Het Ouderenfonds steunt kwetsbare ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de Zilverlijn, de OuderenOmbudsman, kerstdiners en stranduitjes. Alles is hierbij gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

IMG_0139.jpg


Mediapublicatie: