Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderopvang Meander viert modderdag 2017

Door Eindredactie op dinsdag, 4 juli, 2017 - 07:10

modderdag2017.jpg

Op donderdag 29 juni jl. deden de kinderen van Kinderopvang Meander mee met de Nationale Modderdag 2017. En wat was het een feest!

Op locatie Somerlustweg was er ’s ochtends voor de peuters een modderige ministormbaan, een modderbad, een grabbelton en konden de kinderen allerlei waterspellen doen en cupcakes van modder en moddersoep maken. De peuters van ’t Hummelstee sloten aan bij al deze activiteiten. Het was een groot succes! Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang was er ’s middags een modderglijbaan en een blote voetenpad. Tijdens al de blubberige bezigheden werden er gezonde hapjes rondgedeeld.

Op BSO Straat Soenda vierden ze modderdag een dagje eerder. De kinderen mochten een vriendje meenemen om samen mee in de modder te spelen en dat werd massaal gedaan.

Op de locatie Zuidenveld mochten de jongste kinderen in een heerlijk modderbad, ook zij gingen modder glijden en wandelen op het blote voetenpad. Ook deze BSO ging modder glijden en overal waren modderpoeltjes gemaakt. Iedereen mocht lekker vies worden.

Modderdag 2017 was een groot succes voor Kinderopvang Meander, die al voor de 5e keer meedeed aan dit festijn.

Kinderopvang Meander is de groene, gezonde en flexibele opvang van Veendam e.o. Kinderopvang Meander werkt met de ouderapp, waarop ouders elk moment van de dag kunnen inloggen om te kijken hoe het met hun kind gaat.