Overslaan en naar de inhoud gaan

Na regen komt zonneschijn tijdens ING Buren & Familiedag

Door Eindredactie op maandag, 3 juli, 2017 - 08:32

02.jpg

De voetbalvereniging Wildervank sloot het seizoen 2016-2017 af met alweer de derde ING Buren & Familiedag. Een dag die is voortgekomen uit het sponsorcontract met de ING en is niet meer weg te denken uit het jaarlijks aanbod van activiteiten. Een gelegenheid bij uitstek om omwonenden, sponsoren en (oud)leden actief te betrekken bij de activiteiten van de vereniging. Ook dit jaar heeft Wildervank een attractief programma kunnen samenstellen voor jong en oud. Voordat het programma goed en wel was begonnen begon het langdurig te regenen, maar gaandeweg kwam de zon weer om de hoek kijken en er volgde dan ook een mooie sportdag.

10.jpg

Het programma begon met het midgetvoetgolf. Om de technische vaardigheden te testen tijdens het mini midgetvoetgolf. Net als bij het midgetgolfen dient men de bal in zo min mogelijk beurten te putten. En onderweg komt men natuurlijk enige obstakels tegen. Wie de bal op de juiste manier weet te raken, is de winnaar. Dan is er nog de stormbaan voor de jeugd onder 9 jaar. Dit jeugdig elan kunnen hun krachten meten door in teamverband de strijd aan te gaan. Niet zozeer de voetbaltechnische vaardigheden staan voorop, maar vooral snelheid en de juiste teamspirit.

06.jpg

Verder het mixvoetbaltoernooi voor de jeugd onder 11 jaar. Ook op het kunstgrasveld (naast de Wildervankhal) was het genieten geblazen. De teams van MHC Daring en een combinatie van Wildervank zat- en zondag gaven acte de présence. Aan het eind van deze sportdag was er de jaarlijkse voetbalwedstrijd tussen oud-zaterdag en oud-zondag-spelers. En de oud-zondag spelers wonnen de wedstrijd met 3-1. De scheidsrechter van dienst was Evert Kraan.

En vanaf 20 uur tot 01.00 uur was er feest in de kantine.

09.jpg