Overslaan en naar de inhoud gaan

VOVO-leden brengen gezellige middag door
in de Lijwiekstee in Noordbroek

Door op vrijdag, 30 juni, 2017 - 09:26

20170622_154900.jpg

Donderdag 23 juni genoten een aantal leden van de VOVO (Culturele en Communicatieve Vereniging voor Ouderen in Veendam en Omstreken) van een gezellige middag bij de Lijwiekstee in Noordbroek. Om half twee was de groep aanwezig en vanwege de hitte die dag werd direct neergestreken onder de koele bomen op het terras. Daar werd genoten van een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Later op de middag werd er binnen een bingo gedraaid, waarbij een aantal leden het geluk hadden een leuk prijsje te winnen.

Een aantal van die prijsjes werd gemaakt door bewoners van de Lijwiekstee. Zowel jongeren als ouderen vinden onderdak bij de Lijwiekstee, deels in dagopvang deels als bewoner.

20170622_171505.jpg

Na de bingo ging het gezelschap de directe omgeving van de zorgboerderij verkennen. Een echte boeren bloementuin met daarnaast allerlei soorten bessenstruiken en fruitbomen vlak bij de boerderij en aan de achterkant daarvan een geweldige moestuin met allerlei denkbare groente en kassen met fruit en groente, w.o. druiven, paprika en andere.

Na de rondgang door de tuin ging het gezelschap aan tafel en genoot van een heerlijke maaltijd, bestaande uit  gebakken aardappels, gehaktbal en allerlei groenten uit de eigen tuin, besloten werd met een heerlijk ijsje.

Tegen kwart voor zeven ging het gezelschap voldaan weer richting Veendam. Een heerlijke middag die voor herhaling vatbaar is.