Nieuws, Bogdike

NightHunt, Thijs Pot en Night of the guitars
op het Museumplein in Veendam



11717387_759617954149511_4052146700172899243_o.jpg

Zaterdag 1 juli staat het Museumplein in Veendam in het teken van gitaren. Om 15.30 uur begint de tweede editie van de NightHunt 2017, dé talentenjacht voor jonge gitaristen uit de regio Veendam, georganiseerd door Leo Music & Audio op de middag voorafgaand aan de Night of the Guitars. Vanaf 15:30 uur zullen de deelnemers, allemaal jonger dan 21, optreden op het podium op het Museumplein. Na het succes van de eerste editie van NightHunt is gebleken dat er nog veel meer talent rondloopt in Veendam en omgeving. Wat is er nou mooier om voorafgaand aan de Night of the Guitars al het aanstormend talent te aanschouwen? NightHunt is ook voor het publiek erg tof. Alle deelnemers spelen twee nummers in erg gevarieerde genres. Van The Beatles tot The Chainsmokers, alles komt dit jaar voorbij! Dit kan met een live begeleidingsband, met backingtrack of volledig solo. Het wordt een gevarieerde show vol jonge getalenteerde gitaristen.

Thijs Pot en Jasper Stuut komen om 17:00 uur de talentenjacht afsluiten met een spetterend optreden. Thijs bereikte samen met zijn coach Guus Meeuwis de finale van The Voice of Holland 2017

Vanaf 20:00 uur gaat stichting Bogdike los met de buiteneditie van de Night of the Guitars. Een muziekspektakel die zijn weerga niet kent. Muzikanten uit Veendam duiken in hun platen en CD verzameling om er twee van hun favoriete gitaarnummers tussen uit te pikken en die worden dan in willekeurige samenstelling ten gehore gebracht.

De muzikanten die mee doen zijn op gitaar Frank Giordano, Coos Grevelink, Evert Erents, Bé Brakke en Christof Bauwens, zang Everhard Sprik, Gerry Wolthof, Irene Wilkens, Peter Bloem, Gina de Boer, Marianne van der Velde en Koos Cramer, drums Marcel Wolthof en Djai-Mac Wolthof, bas Ad Antonisse, Hans Steneker en André van der Werf, toetsen Chris Kleine en Marcel van Mook, dwarsfluit Teo Feenstra en op viool Ilona van Veen.

En als special guest doet mee Michelle Veldhuis, deelneemster aan The Voice Kids 2017.

Thijs pot_IMG-20170611-WA0000.jpg