Nieuws

Alzheimer Café Veendam: Contact met een vrolijke noot



Op 21 juni is er weer een Alzheimer Café Veendam in de Breehorn, Boven Westerdiep 86 in Veendam. Deze avond heeft als thema: Contact met een vrolijke noot. Gast van de avond is Josien Bouter. Gesprekleider van de avond is Janette Dijk.

In het Alzheimer café is Josien Bouter te gast. Zij is in de Veenkade in Veendam beter bekend als Wiep. Wiep is een miMakker contactclown. Een maatje, speciaal voor mensen met dementie in een gevorderd stadium. Dit is een groep mensen waar soms moeilijk contact mee te krijgen is, helemaal als er weinig of geen taal meer is, of als taal niet meer goed begrepen wordt. Een zucht, oogopslag of een schaterlach; alles is mogelijk bij een bezoek van een miMakker. In woonservicecentrum de Breehorn kunt u om 19.30 uur kennis maken met miMakker Wiep en haar werkwijze. Iedereen is van harte welkom. De werkgroepsleden van het Alzheimer café hopen u deze laatste café avond voor de zomervakantie te mogen begroeten.

Iedereen die betrokken is of iets vragen wil is van harte welkom. Vanaf 19.00 uur staat de zaal open. Om 19.30 uur gaan we van start en duurt tot 21.00 uur.

Het Alzheimer café Veendam is een initiatief van Alzheimer Nederland i.s.m. Zorggroep Groningen AG Wildervanck, Zorggroep Meander Veendam, TSN thuiszorg en welzijnsorganisatie Compaen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Anneke Ritzema (Zorggroep Meander 0598-686868) of Trijnie Oosterhuis van het AGW (0598-696750), beiden te Veendam.