Nieuws

Videotheek Midway Veendam draagt bij aan
een grote sprong van onze website



DSC_9365.JPG

Parkstadveendam.nl gaat met de tijd mee en is een nieuwe weg in geslagen. Oprichter van de website, Willem van der Werf: 'Wij zijn al een tijdje bezig met livestreamen want het blijkt dat mensen graag zelf ook videobeelden willen laten zien. Volgens mijn inzicht, zijn de mensen verzadigd met foto’s en kiezen nu voor video. Daarom ben ik begonnen om een videoteam samen te stellen'.

DSC_9367.JPG

Sinds kort is onze website in het bezit van een 4k camera om de bezoekers nóg mooiere beelden aan te kunnen bieden. Deze camera is gesponsord door Jan Niemeijer van Videotheek Midway aan de Middenweg 2A. 'Willem maakt al jaren belangeloos reclame voor de middenstand in Veendam,' vertelt Jan. 'Je hoeft maar een gil te geven om ergens aandacht aan te besteden, en parkstadveendam.nl schrijft een mooi verhaal over een gebeurtenis. Ik vind dat ik als ondernemer daar iets voor terug moet doen. Daarom heb ik bijgedragen aan de sponsoring voor deze camera. Help elkaar want zo komen we verder', wil Jan aan alle ondernemers laten weten.

DSC_9371.JPG

Wilt u onze website komen versterken?
www.parkstadveendam.nl is nog steeds op zoek naar vrijwilligers die het videoteam kunnen versterken. Als u daarbij ook interviews wilt houden vóór de camera, zou dat mooi zijn. Indien u interesse heeft, kunt u een e-mail sturen naar: info@parkstadveendam.nl