Nieuws, Summerfun

Summerfun krijgt 936 euro van de Rabobank20170601_summerfun_rabobank.jpg

Summerfun ontving donderdagmiddag 936 euro van de Rabobank. Bart Kruizinga van Summerfun nam namens het team de cheque in ontvangst.

Klantbelang staat bij de Rabobank altijd hoog in het vaandel. De Rabobank Stad en Midden Groningen is daarom voortdurend bezig met het verbeteren van de dienstverlening. Ze zijn bv. erg benieuwd of de klanten de service ook zo ervaren of dat er verbeteringen wenselijk zijn. Ze vragen hun klanten een enquête in te vullen, en dat levert weer geld op voor een lokaal goed doel. Voor elk ingevulde formulier doneren ze 1 euro. En dit keer was de opbrengst voor het project Summerfun.

Bart Kruizinga: ‘Wij zijn superblij met dit bedrag. Afgelopen winter kregen we al een mooi bedrag van de Rotary Veendam. We gaan het geld gebruiken om deze zomer met de kinderen o.a. te paintballen en gaan we natuurlijk klimmen in het Klimbos in Borgerswold. Omdat Summerfun niet alleen activiteiten in de zomervakantie organiseert wordt een deel van het geld gereserveerd voor de rest van het jaar. Zo gaan we o.a. weer een kerstinstuif organiseren. En als er genoeg overblijft, gaan we in de herfstvakantie nog een keer naar het Klimbos".