Overslaan en naar de inhoud gaan

Urker trio At Once zingt in Hoogezand

Door op dinsdag, 30 mei, 2017 - 10:08

At Once.jpg

De Urker zangers  At Once & friends komen zaterdagavond 3 juni 2017 naar Hoogezand. Dit concert van de zangers is onderdeel van zingen in de kerk en kerk in actie: een avond uit op niveau met verschillende muzikale verrassingen.

‘We vinden het fijn om het publiek kennis te laten maken met onze driestemmige liederen, stijlvol en met inhoud gebracht”, vertellen de mannen. Drie professionele Urker zangers combineren stijlvolle muzikale klasse met vriendschap en hun geloof in God. Zangers Jaap Kramer, Jacob Schenk en Marco Hoorn hebben hun sporen verdiend in de Nederlandse muziek- en korenwereld en voegen nu hun veelzijdige talenten samen tot een uniek meerstemmig geluid.

In het repertoire van ‘At Once’ komt de veelzijdigheid van de zangers terug. De drie combineren klassieke gospels als ‘Amen’ en ‘Is it well’ met zelfgeschreven stukken, opera en een enkel regulier lied. At Once in concert is op zaterdagavond 3 juni 2017 in de Baptistenkerk, Beukemastraat 26  in Hoogezand. De avond begint om 20.00 uur en u moet reserveren via www.zingenindekerk.nl