Nieuws

Kick-Off geeft steuntje in de rugFLYER COMPAEN - Kick-off project-1.png

Zit uw kind in groep 8 en gaat hij of zij na de zomervakantie naar de middelbare school? Spannend! Dit is een grote overgang, die soms gepaard gaat met onzekerheid en spanning. Sommige kinderen kunnen hierbij wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Voor deze kinderen is het Kick-Off project opgezet.

Doelen van het project

  • De drempel naar de middelbare school verlagen
  • Sociale vaardigheden versterken
  • Weerbaarheid vergroten
  • Werken aan zelfvertrouwen
  • Zichzelf leren uiten
  • Goed leren samenwerken met anderen

Wat gaan we doen?
Drie dagen lang gaan we aan de slag met heel veel leuke activiteiten. Samen tekenen en schilderen, het leren van circustechnieken, weerbaarheidstrainingen, samen lekker eten en nog veel meer. Aan het einde van de derde dag verzorgende kinderen een optreden voor ouders, vrienden en andere belangstellenden.

Talenten ontdekken
Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met wat uw kind nodig heeft. De één zal wat afgeremd moeten worden. De ander heeft juist een extra zetje nodig. Tijdens Kick-Off geven wij uw kind de kans om zijn of haar talent te ontdekken. Is uw kind stiekem een talentvolle schilder? Of misschien wel een geweldige acteur?

Praktische informatie
Tijdens alle dagen zijn vaste medewerkers van het Centrum voor Jeugd & Gezin Veendam aanwezig. De workshops worden gegeven door deskundigen. Het Kick-Off project is een initiatief van jongerenwerk Compaen en vindt dit jaar plaats van 29 t/m 31 augustus 2017, iedere dag van 10.00 tot 15.00 uur bij jongerencentrum Break!

Meer informatie
ivanloo@compaenveendam.nl,
t (0598) 698 119
www.cjgveendam.nl