Overslaan en naar de inhoud gaan

Haal en breng service Kapsalon Marcel

Door Eindredactie op dinsdag, 16 mei, 2017 - 09:00

KapperMarcel.png

(Tijdelijk) slecht ter been? Wij halen & brengen u naar 1 van onze salons. Marcel Veen: "Wij vinden het heerlijk om oudere mensen te verwennen, dus halen en brengen wij ze veilig en met veel zorg naar een van onze salons. Ideaal, want zodra men klaar is met de behandeling, brengen wij ze direct weer veilig thuis, zonder wachttijden van een taxibedrijf wat vaak wel het geval kan zijn.

Oudere mensen zien de kapper als uitje, voor hen is dit echt heel belangrijk! Een bezoekje aan de kapper is voor hen ook een sociale aangelegenheid. Ze zijn er echt even uit en ontmoeten even weer andere mensen. Over het algemeen vindt men dit veel fijner dan een 'kapper aan huis', deze dienst leveren wij uiteraard ook, maar over het algemeen heeft de voorkeur het halen en brengen. Wij vinden het ook prettiger, want in de salons hebben wij de juiste producten en materialen bij de hand.

Het autoritje door Veendam vinden ze ook echt geweldig....! Een ander voordeel is het niet hoeven wachten op een taxi of het boeken ervan....gewoon direct zonder wachttijd weer veilig naar huis gebracht worden".

Haal & Breng Service voor Veendam en omstreken
Prijs: €6,-
Reserveer via 0598-627896
www.kapsalonmarcel.nl