Overslaan en naar de inhoud gaan

eLAB in Bibliotheek Veendam

Door op maandag, 8 mei, 2017 - 10:25

eLAB 17 mei.jpg

Woensdag 17 mei kunnen kinderen van 7 tot 12 jaar weer ontdekken en experimenteren in het eLAB van Bibliotheek Veendam. Deze middag kun je van 14.00 uur tot 15.30 uur programmeren met de Bee-Bot, muziek maken met Dash of samen een robotje bouwen!

Deelname is gratis. Geef je wel van tevoren op via veendam@biblionetgroningen.nl, onder vermelding van je naam, leeftijd en e-mailadres. Er is plek voor 20 kinderen.

eLAB in de bibliotheek
In de bibliotheken van Biblionet Groningen krijgen inwoners van de provincie Groningen volop de ruimte zich te ontwikkelen, zodat iedereen kan meedoen, kan meekomen en kan bijdragen aan de samenleving. Niets hoeft, alles mag!

In het eLAB is dit zeker het geval: je beleeft en ervaart, je wordt geïnspireerd om te doen! En net zoals in een laboratorium geldt: met experimenteren kunnen er dingen mis gaan, dus fouten maken mag. Alle functies die een bibliotheek vervult komen in het eLAB samen: mediawijsheid, leesbevordering en informatievaardigheden, wat samen bijdraagt aan de creatieve, technische en ondernemende vaardigheden van kinderen.