Overslaan en naar de inhoud gaan

WS Running & Bootcamp start Run & Fit before Summer

Door Eindredactie op zaterdag, 6 mei, 2017 - 11:00

Flyer Summer.jpg

Op donderdagavond start WS Running & Bootcamp met een nieuwe cursus: Run & Fit before Summer.

Een unieke, nieuwe, innovatieve opstapcursus hardlopen voor iedereen! Donderdagavond 11 mei om 19:00 is de kick-off van deze 14 trainingen die iedereen moeten brengen naar 5 km achtereen kunnen hardlopen. Op donderdag 29 juni sluiten we deze cursus af met een 5km loop met na afloop een kop koffie met het welverdiende gebakje! 

Wat maakt deze cursus nieuw? Anno 2017 is en blijft hardlopen zeer populair. Veel mensen lopen voor zichzelf, lopen alleen en haken snel weer af, omdat de juiste begeleiding ontbreekt! Met de cursus Run & Fit before summer besteden wij aandacht aan de juiste opbouw, techniek en houding! En het extraatje dat wij bieden......de aanvullende oefeningen & tips. 

Onder begeleiding van onze ervaren looptrainer gaan de cursisten in 14 trainingen op dinsdag- en donderdagavond van 19:00-20:15 uur samen de uitdaging aan! Onder het motto
'samen uit, samen thuis, iedereen is gelijk en samen naar de finish' moet deze cursus de kick-off vormen van het hardlopen 2.0! 

Daarnaast verwerken we in de trainingen diverse spierversterkende oefeningen en core - stability! Hoe om te gaan met de weersomstandigheden en de juiste kleding? Niets wordt aan het toeval overgelaten en alle vragen worden tijdens de kick-off beantwoordt. 

Voor €45,- doe je mee!!!! 14 trainingen, koffie/thee na iedere training en een mooi hardloopshirt zijn inclusief! 

Kom naar de kick-off op donderdagavond 11 mei om 19:00 in stadion de Langeleegte te Veendam! Meld je aan via ws@wsrunning.nl of bel even met 06-11111881 voor opgave en/of meer informatie!