Overslaan en naar de inhoud gaan

Het aftellen is begonnen voor De Brug Veendam

Door op donderdag, 4 mei, 2017 - 21:34

handdoek Marco.JPG

Het aftellen is begonnen, de laatste training zit erop, het benodigde geld is binnen, de 6 zwemmers (en 4 begeleiders) van De Brug Veendam zijn er klaar voor. Het avontuur kan beginnen.

Dinsdag 9 mei gaan ze op weg naar Italiƫ, naar de Special OLympics Summer-games, als enige team uit heel Nederland doen ze mee aan het onderdeel zwemmen. Ze komen uit op de volgende onderdelen, 25m vrije slag, 25m rugslag , 25m vlinderslag, 50m vrije slag, 50m schoolslag, 100m vrije slag, 100m wisselslag en de 4 x 50m vrije slag estafette. Wie gaan er mee naar Italie. Dat zijn Eric de Jong, Arjan Ewolds, Bart Hol, Linda de Jong, Karin Kuiper en Camilla Meiborg. En ze willen langs deze weg alle sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage, zonder hun was het niet gelukt.

Gemeente Veendam, gemeente Menterwolde, Van der Veen schilderwerken, Zechstein Minerals, Meijer Installatiebureau, Kisuma, Kapsalon Nauta, Jumbo de Reede (embalageactie), AH Autorama (actie personeel), Viro, Bakker Zijlema, Bartels Sport, Valkema Sport Veendam, MaijA Vasgoedmanagement, A&I Kwant, Sportplein Indoorcentrum Veendam en natuurlijk iedereen die stroopwafels heeft gekocht en verkocht.

Ook een dank je wel voor de mensen die een extra training voor de zwemmers hebben verzorgd, Saskia de Jonge, Marije Oosterhuis, Rianne Hooiveld en Niels Blauw.