Overslaan en naar de inhoud gaan

Centrum Mondzorg Veendam:
tandheelkunde in alle facetten

Door op donderdag, 4 mei, 2017 - 21:13

BEELD - team Centrum Mondzorg Veendam.jpg
Het team van Centrum Mondzorg Veendam met v.l.n.r Gerda, Charissa, Sandra, Gerk, Ellen, Alex, Inge en Yvonne.

Tandartsenpraktijk Duurswold en Ortho Veendam, een praktijk voor orthodontie, gaan per 1 juni samenwerken in het nieuwe Centrum Mondzorg Veendam. Beide teams betrekken een modern geoutilleerde praktijk aan de Parallelweg 27, waar vanaf dat moment tandheelkundige zorg in al zijn facetten wordt geboden.

De samenwerking betekent dat er een eind komt aan 35 jaar tandartsenzorg op het adres Duurswold 16 in Veendam. De huidige tandarts ter plekke, Gerk Numan, nam daar in 1981 samen met zijn collega Willem Wiegersma de tandartsenpraktijk over van tandarts Picauly.

Na 35 jaar tandheelkundige zorg aan de Duurswold, waarvan de laatste vijftien jaar als solopraktijk, breekt hiermee een periode vol nieuwe uitdagingen aan voor tandarts Numan. Zijn team, dat verder bestaat uit mondhygiëniste Yvonne en assistente Inge, maakt de overstap naar het tandheelkundige Centrum Mondzorg Veendam aan de Parallelweg.

Ortho Veendam wordt gevormd door het team van tandarts voor orthodontie Sandra Hayasaki. Zij vestigde zich per februari 2017 in Veendam.