Overslaan en naar de inhoud gaan

Alzheimer Café Veendam over Brein in Beweging

Door op dinsdag, 2 mei, 2017 - 13:08

Op 17 mei is er weer een Alzheimer Café Veendam in het AG Wildervanck, Borgerspark 2 in Veendam. Deze avond heeft als thema: Brein in Beweging. Onze gast van de avond is Mariken Jaspers, oefentherapeute. Gesprekleider is Janette Dijk.

We gaan het brein in beweging brengen met RGM de Ronnie Gardiner Methode. Een vrolijke methode waarbij muziek en ritme worden ingezet om de hersenen te activeren. Door de diverse hersenfuncties (o.a. spraak, zien, horen, motoriek, geheugen) tegelijk te gebruiken kan de conditie van de hersenen verbeterd worden. Oefentherapeut Mariken Jaspers komt hier meer over vertellen en laat ervaren hoe de methode werkt.

Iedereen die betrokken is of iets vragen wil is van harte welkom. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. Om 19.30 uur gaan we van start en het duurt tot plusminus 21.00 uur.

Het Alzheimer café Veendam is een initiatief van Alzheimer Nederland i.s.m. Zorggroep Groningen, AG Wildervanck, Zorggroep Meander Veendam, TSN -thuiszorg en Welzijnsorganisatie Compaen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Anneke Ritzema (Zorggroep Meander 0598-686868) of Trijnie Oosterhuis van het AG Wildervanck (0598-696750) beiden te Veendam.

Voor vragen over mantelzorgondersteuning neem gerust contact op met Sjeni Mustafa, Compaen.