Overslaan en naar de inhoud gaan

Uniek concert Las Ninas en Harms Farm Orchestra
in MFC de Binding in Oude Pekela

Door Eindredactie op maandag, 1 mei, 2017 - 12:37

Las Ninas.jpg

Het salonorkest Las Ninas uit Oude Pekela en het Harms Farm Orchestra van het Kielzog Kunstencentrum uit Hoogezand geven op zondag 14 mei gezamenlijk een concert in de Binding in Oude Pekela. Dit concert wordt mogelijk gemaakt door Musica Viva Oude Pekela.

Na het succes van vorig jaar kon een nieuw concert niet uitblijven

Het salonorkest Las Ninas, dat regelmatig concerten verzorgt in de provincie, bestaat uit 18 musici en zangeres Hermien Cats en zanger Bert Kraan, en staat onder leiding van Jelte Duister. Annen Polka, Gold und Silber wals en het bekende O mio bambino caro zijn een greep uit het repertoire in het eerste deel.

Harms Farm Orchestra is een symfonieorkest dat bestaat uit ongeveer 30 musici en staat onder leiding van Harm Pals. Dit orkest maakt met u een wereldreis in de muziek, zoals The Second Waltz, Pirates of the Carribean tot de Radetskymars van Strauss

Na de pauze worden beide orkesten ineengevlochten tot een groot orkest en wordt een fantastisch programma gebracht met muziek uit de musical Sisi gezongen door Hermien cats, het prachtige Conquest of Paradise, Donner und Blitz van Stauss om maar een greep te doen uit het programma van deze heerlijke muzikale middag..

Dit prachtig en uniek concert is op zondagmiddag 14 mei in de Binding in Oude Pekela.

De entreeprijs is € 7,= en daarvoor is er naast het mooie concert ook nog een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Het concert begint om 15.00 uur.

Reserveringen: e-mail Wierth1@hetnet.nl