Overslaan en naar de inhoud gaan

Spectaculaire beachparty afsluiting kinderdisco
Wijkvereniging Sorghvliet

Door Eindredactie op woensdag, 3 mei, 2017 - 13:35

Kinderdisco Beachparty + DivergentDC 2017.jpg

Vrijdag 12 mei organiseert de wijkvereniging Sorghvliet een spectaculaire disco voor alle kids van Veendam en omstreken vanaf 7 jaar in Zalenverhuur Sorghvliet. De laatste disco voor de zomervakantie is de klapper van het seizoen. Er is namelijk de zeer populaire Beachparty. Dit keer wordt het wel heel bijzonder, want de kids krijgen een spetterend optreden te zien van DivergentDC van Quantumfit. Het beloofd een warme zomerse avond te worden. De beachparty is het jaarlijkse evenement waar je bij moet zijn!  Neem zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee naar de Beachparty en het optreden van DivergentDC.

Elke kinderdisco lopen er rond de twintig vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Ook deze keer worden er foto’s genomen die de kids dan terug kunnen zien op Facebook.

De deuren gaan open om 19:00 uur en zal duren tot 21:30 uur.

Dit is de laatste kinderdisco voor de zomervakantie. In juli en augustus is er geen disco, maar in september kunnen de beentjes weer van de vloer. In september is er nog een special verrassing voor alle kids i.v.m. het 50 jarig bestaan van de wijkvereniging.  Elke keer probeert de wijkvereniging de kids een leuke avond te bezorgen. Dit doen ze door regelmatig thema-disco’s en dansgroepen uit te nodigen. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden: kom langs op de laatste disco voor de zomervakantie en ga uit je dak.