Osman Gazi wint beker zaalvoetbal
Verslag V&Z Veendam - week 16

Vrijdagavond vond de finale plaats van de beker in de Parkstadhal onder grote belangstelling. De strijd ging tussen Beautysalon Jannie en Osman Gazi. De wedstrijd stond onder leiding scheidsrechters Hofman en Wilthof. Osman Gazi begon goed aan de wedstrijd en was zeker de eerste tien minuten de betere en kreeg veel kansen waarvan er maar een werd benut. Daarna kwam Beautysalon beter in hun spel en leverde ook kansjes op, maar de ruststand bleef 0-1. In de tweede helft kwam Beautysalon Jannie in de tweede minuut op 1-1 door een doelpunt van Tuntelder, maar even later maakte Kaya 1-2 uit een mooie aanval. In de twaalfde minuut kreeg Yilmaz een duw in de rug en iedereen dacht aan een overtreding, maar de scheidsrechters lieten doorspelen en drie minuten later scoorde Geerts met een afstandsschot de 2-2. Akgul maakte daarna de 3-2 en leek de wedstrijd gespeeld en toen ook Bahceci nog rood kreeg voor het uitschelden van een van de Scheidsrechters dacht Beautysalon Jannie dat de buit binnen was, maar in de laatste minuut scoorde Hensens met een geweldige pegel en zo eindigde de wedstrijd in 3-3 en moesten strafschoppen de beslissing brengen. Beautysalon Jannie mocht beginnen en schoot de eerste raak en ook Osman Gazi schoot raak waarna Geerts mocht aanleggen voor Beautysalon Jannie en die schoot over en Osman Gazi scoorde wel de tweede en ook de derde van Beautysalon Jannie was raak en mocht doelman Berisha de beslissende strafschop nemen en deze was raak en kon het feest voor Osman Gazi beginnen.

Daarna begon het feest in Sportplein met live muziek en om 21.50 uur reikte voorzitter Aeilt Hassing alle prijzen uit onder grote belangstelling en het bleef nog lang gezellig in Sportplein.

Ook werd er afgelopen woensdag nog voor de competitie gespeeld en dit zijn de uitslagen.

In de eerste klasse won Ciseaux D’or met veel moeite van Werkmax en in de tweede klasse verloor Slagerij Karel Nieland nipt van Govilla Futsal met 5-6.

Twee wedstrijden werden er nog gespeeld in de vierde klasse en daar won Fc. Titanium met 14-3 van Pizza in the Box en Team 49 ers verloor met 2-4 van Van Ringh.

In de Winkler Prins Competitie speelden de jongste teams en speelde Fc. Team met 2-2 gelijk tegen Fc. Pro en blijft Fc. Team koploper. BrasUnited verloor met 3-5 van Pino Fc. Fc. Trekvogels tegen Vuurvreters werd 4-6 en beide teams waren niet compleet, Fc. Trekvogels had drie spelers en Vuurvreters vier en de laatste wedstrijd ging niet door, want De Wuppies was maar met een speler en coach Wolf dacht dat er niet gespeeld werd en zo kon Fc. Badslipper weer naar huis gaan, maar wel met drie punten door een reglementaire 5-0 overwinning.

De voorzitter van V&Z stopt er veel vrije tijd in en heeft voor zich zelf besloten dit niet meer te doen, want een aantal teams nemen het niet serieus en ook zal hij het bestuur verzoeken om hier geen geld meer in te steken.

Als er nog spelers zijn die willen zaalvoetballen, maar geen team kunnen vinden kunnen ze zich aanmelden bij V&Z, want V&Z begint zelf ook met een team volgend seizoen en ook nieuwe teams kunnen zich weer aanmelden, we kunnen nog een aantal teams gebruiken en als men het inschrijfgeld heeft betaald is men zeker van een plaats.

Op 27 mei dit jaar bestaat V&Z 60 jaar en dit wordt gevierd door een jubileumtoernooi dat reeds is begonnen en op 19 mei zal er een receptie plaats vinden in de kantine van de Wildervanckhal.

Dit is het laatste verslag van dit seizoen en V&Z wil iedereen bedanken voor weer een mooi seizoen.