Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam - week 15

Door Eindredactie op zondag, 16 april, 2017 - 14:41

Komende vrijdag 21 april is de beker finale tussen Beautysalon Jannie en Osman Gazi. Daarna volgt de prijsuitreiking. Dit zal om ongeveer 21.30 uur plaats vinden in Sportplein.

Alle kampioenen en topscoorders zijn bekend en bij deze nodigen wij dan ook iedereen die in de prijzen vallen komende vrijdag 21 april te komen om de prijs in ontvangst te nemen. Nog een week te gaan en dan zit de competitie erop. Vervolgens gaan we nog een week door met het jubileumtoernooi en dan gaan we daarmee verder in het volgend seizoen.

Afgelopen week werd er ook nog gespeeld. Er is nu ook bekent wie er promoveren met de kampioenen. En welke teams er degraderen. Dit kan nog wel veranderen, want we weten nog niet hoeveel teams er bij komen en in welke klasse deze teams komen. Het lijkt erop dat er weer een aantal teams bij zal komen en we hopen dan ook de hoofdklasse weer op tien teams te krijgen.

Hoofdklasse
Kampioen Futsal Topbrands won met 6-5 van Cevdet. Futsal-speler J. Breeuwsma scoorde 4- van de zes goals. Beautysalon Jannie won met 8-2 van Clias van der Laan Verzekeringen. Jannie is door deze zege als tweede geëindigd en speelt op 21 april nog de bekerfinale.

Eersteklasse
Prins Elektro won met 4-3 van Ciseaux D'or. Ciseaux D'or verspeelde daardoor dure punten. Door deze nederlaag kunnen ze hoog uit derde worden. Govilla Futsal won reglementair met 5-0 van Regioisolatie en gaat ook promoveren. Karel Nieland won met 3-1 van Futsal ECH. Kampioen SWO Veendam won met 3-2 van Gadero.

Derdeklasse
Just 4 Kids wonnen hun laatste wedstrijd en dat was ook de eerste overwinning. Euro Mail werd met een 2-1 nederlaag naar huis gestuurd. Afterbeat won met 3-2 van Go Kleine Panda en Statusbar won met 5-3 van SCA Hygiëne 1.

Vierdeklasse
Avebe speelde met 3-3 gelijk tegen SCA Hyiene 2. En Pizza in the box won met 5-1 van Van der Wiel.

Winkler Prins Competitie
In deze competitie speelden de oudste jeugd hun wedstrijden en won koploper Fc. Team met 33-0 van Fc. Mooiman dat grotendeels uit meiden bestaat. Koetse trof 18 keer het doel. Horsefighter verspeelde twee punten door met 3-3 gelijk te spelen. WvankRangers dat tweede staat speelde gelijk met 3-3 tegen Fc. Kloedde en staat nu drie punten achter Fc. Team. Dat team heeft ook nog een veel beter doelsaldo. Sparta-Fc. Knudde werd 3-7.