Overslaan en naar de inhoud gaan

Alzheimer Café Veendam organiseert informatiemarkt

Door Eindredactie op woensdag, 5 april, 2017 - 11:42

Woensdagavond 19 april is er weer een Alzheimer Café, ditmaal in de Breehorn, Boven Westerdiep 86. Op deze avond hebben wij een informatiemarkt.

Dementie treft vele mensen in Nederland. Voor de mantelzorgers kan dat belastend en zwaar zijn, daarom is het belangrijk dat de mantelzorger de weg weet te vinden naar ondersteuningsmogelijkheden. Deze informatiemarkt is voor mensen met een vorm van dementie, mantelzorgers en belangstellenden.

Er zullen kraampjes zijn van uiteenlopende organisaties. U kunt bij deze kraampjes vragen stellen en informatie verzamelen onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers.

De toegang is gratis.

Iedereen die betrokken is of iets vragen wil is van harte welkom. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. Om 19.30 uur gaat de informatie markt van start en duurt tot plusminus 21.00 uur.

Het Alzheimer café Veendam is een initiatief van Alzheimer Nederland i.s.m. Zorggroep Groningen (AG Wildervanck), Zorggroep Meander en Welzijnsorganisatie Compaen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Anneke Ritzema (Zorggroep Meander 0598-686868) of met Trijnie Oosterhuis van het AGW (0598-696750).

Voor vragen over mantelzorgondersteuning neem gerust contact op met Sjeni Mustafa, Compaen 0598-698119.