Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Rock the House’ in Dorpshuis de Wending

Door Eindredactie op woensdag, 5 april, 2017 - 07:44

Rock the House.jpg

Zaterdag 22 april schudt Dorpshuis de Wending op Zuidwending op zijn grondvesten met een nieuwe ‘Rock the House’. Deze zesde editie staat als een huis met drie bands die aan elkaar gewaagd zijn. De avond start om 21.30 uur met Dirty Dog uit Zuidwolde. Deze 'vijfmans en éénvrouwsband' haalt op spetterende wijze Classic rocktoppers uit de koffer van o.a. Led Zeppelin, AC/DC en The Cult.

Daarna gaat Cold Gin in de voorzaal aan de bak en dit is uniek want de 'Band is Back'! Stadskanaal zindert als vanouds nu Cold Gin met Classic rocknummers van o.a. Kiss, Thin Lizzy en Golden Earring het podium betreedt. Zaterdagavond is Zuidwending aan de beurt!

Het rocken gaat na Cold Gin gewoon nog verder in de grote zaal en wel met Gimme Shelter:  'Dé Rolling Stones Tributeband ever...'  Deze superformatie uit Emmen raast al bijna net zo lang door volle zalen als The Stones zelf!

‘Rock the House’ ontstond zes jaar geleden doordat zes Zuidwendinger muzikanten de koppen bijeen staken om voor reuring op het dorp, en wel in Dorpshuis de Wending, te zorgen. Dat is ze tot nu toe erg goed gelukt!

Kaarten zijn gelukkig nog te verkrijgen bij everhard@netvisit.nl  of door na 18.00 uur te bellen met 06-12973175.

Voorverkoop € 12,50 
Aan de kassa € 15,00

Zaterdag 22 april
Dorpshuis de Wending
Zuidwending 199 Veendam
Zaal open 20.30 uur
Aanvang 21.30 uur

Deze ‘Rock the House’ wordt gesponsord door Otto Voorma en Energystock.