Overslaan en naar de inhoud gaan

Mooi tennisfeest zonder tennisster Kiki Bertens

Door op zondag, 2 april, 2017 - 09:45

20170401_TC_06.jpg

De open dag van tennisclub Veendam is een beetje in het water gevallen. Gaandeweg de middag werd het droog en kwam er een beetje licht in de duisternis. Clubtrainer Michel Woldhuis onderwees de kinderen op de beginselen van het tennisspel. Daarna volgden ook de volwassenen de gang naar het gloednieuwe tennispark.

Voordat het tennisfeest losbarstte heeft voorzitter Wim Leutscher de contracten van vier nieuwe clubsponsoren ondertekend. Dat zijn Autohuis Bouwsema, Kamst Pipeline Support, MF Shipping Group en Geling Plants. Voor een periode van 3 jaar en een bedrag waar je u tegen zegt. Inmiddels zijn nog gesprekken gaande met npg twee nieuwe sponsoren. De tennisclub Veendam heeft 405 leden en 90 jeugdleden.

20170401_TC_09.jpg

Vervolgens mochten voorzitter Wim Leutscher en wethouder Henk Jan Schmaal hun capaciteiten tonen aan het grote publiek, dat massaal op de staantribune toe keek. De bedoeling was dat Leutscher in het strijdperk zou treden tegen Kiki Bertens, maar die was in geen velden of wegen te bekennen. Vervolgens moest de wethouder er aan geloven. Het werd een kortstondig verblijf op het hoofdveld, wat er overigens schitterend uit zag. Maar dat gelde ook voor het hele tennispark.

Tennisster Kiki Bertens bleek bij navraag andere verplichtingen te hebben. Zo luidde de officiele versie. Wat misschien ook meespeelde is dat het 1 april was. Een dag waarop iedereen elkaar voor de gek houdt. Met andere woorden. Bertens heeft de club in de maling genomen door niet te komen. Maar zonder deze weledele zeer gestrenge mevrouw Bertens was het ook een mooi tennisfeest. 

20170401_TC_05.jpg