Overslaan en naar de inhoud gaan

Kiki Bertens opent nieuwe gravelbanen TC Veendam

Door op dinsdag, 28 maart, 2017 - 09:53

tcvlogo_1.gif

​De jaarlijkse Open Dag van de tennisclub Veendam, die traditiegetrouw op de eerste zaterdag in april wordt gehouden, kent dit jaar een extra feestelijk karakter.

Twee gravelbanen zijn de afgelopen maanden namelijk volledig gerenoveerd en kunnen weer als fonkelnieuw worden bestempeld. De feestelijke(her)opening van de banen zal a.s. zaterdag om 14:00u verricht worden door de beste Nederlandse tennisster van dit moment: Kiki Bertens. Om 14:00u zal zij proberen een ACE te slaan op wethouder Henk Jan Schmaal van de gemeente Veendam. Na de formele opening zal Kiki Bertens een korte tennisclinic verzorgen met assistentie van clubtrainer Michael Woldhuis en is er natuurlijk gelegenheid om met haar op de foto te gaan.

Voorafgaand aan de opening ondertekent voorzitter Wim Leutscher de sponsorcontracten met maar liefst vier nieuwe clubsponsors: Autohuis Bouwsema, Kamst Pipeline Support, MF Shipping Group en Geling Plants.

Na de clinic worden er gratis tennislessen gegeven en kan er gratis gebruik gemaakt worden van de banen. Voor de niet-tennissers zijn ballen en rackets aanwezig. Verder volstaat voor hen normale sportkleding om de baan op te gaan. En natuurlijk zijn het clubhuis en de terrassen geopend om na de inspanningen te ontspannen onder het genot van een drankje.

In het clubhuis wordt informatie gegeven over contributie, trainingsmogelijkheden en alle activiteiten die de Tennisclub organiseert gedurende het seizoen.

Het complete programma van de Open Dag is te vinden op www.tennisclubveendam.nl