Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V&Z Veendam - week 11

Door Eindredactie op zondag, 19 maart, 2017 - 10:56

IMG_6369.jpg

Afgelopen vrijdagavond had V&Z ruimte gemaakt voor een wedstrijd van Werkmax tegen Oud Veendam. Deze wedstrijd werd gespeeld om geld in te zamelen voor de John Schokker Foundation. De hal was behoorlijk vol en het werd een makkelijke overwinning voor Oud- Veendam dat met 12-0 won. Dit was een succes en het zal zeker nog een vervolg krijgen.

Onze dames team dat in de eerste klasse uitkomt van de KNVB Competitie won met 4-2 van Nieuw Roden 3. De dames staan er goed voor in deze competitie en hebben zeker nog kans om kampioen te worden.

In onze interne competitie konden twee wedstrijden geen doorgang vinden, omdat in de eerste klasse Sandra’s Hairstudio geen team kon formeren en daardoor reglementair met 5-0 verloor van Beste Hypotheek

IMG_6359.jpg

Hoofdklasse
In deze klasse werd één wedstrijd gespeeld. Draaijer Schilders won met 8-3 van Sportplein. En Draaijer Schilders-speler Renken nam vier doelpunten voor zijn rekening. Futsal Topbrands heeft nog één punt nodig voor het kampioenschap.

Eersteklasse
Shipping won in deze klasse met 12-2 van Autobedrijf Smid Meeden. Smid Meeden is bijna kampioen. Kuko Kozijnen won met 4-1 van Riklis Karto Hair. Kuko Kozijnen dat nu tweede staat maar geen kampioen meer kan worden. Riklis Karto Hair zal alles nog moeten en hopen dat MF Shipping dan alles gaat verliezen. Ciseaux D’or heeft ook nog kans, maar zal ook alles moeten winnen. De tweede plaats zal voor deze teams het hoogst haalbare zijn. JS-Viro speelde met 5-5 gelijk tegen Prins Elektro en heeft nog een kleine kans om niet te degraderen.

IMG_6365.jpg

Tweedeklasse
De topper in deze klasse tussen Futsal ECH en Govilla Futsal werd een overwinning voor eerst genoemde team. Dit was een wedstrijd waar veel op het spel stond en dat was ook merkbaar in deze wedstrijd die goed werd geleid door scheidsrechter Grupsta. Die sinds kort onze vereniging is komen versterken samen scheidsrechter Kuiper. Het werd een duidelijke overwinning voor Govilla dat won 6-2 en dat was zeer verdient. Onderin blijft het stuivertje wisselen en daar komen nog vijf teams voor degradatie in aanmerking. Calker/Heikens deed goede zaken door met 4-2 te winnen van Gadero. Slagerij Karel Nieland kon geen team bij elkaar vinden en daar door won Riviera Utnited reglementair met 5-0.

Derdeklasse
In deze klasse is DWS/Drukkerij van de Kooi de eerste kampioen van dit seizoen. Het won met 8-5 van SCA Hygiene. Kruit en Kramer won met 10-0 van Go Kleine Panda. En heeft nog een kleine kans om tweede te worden, maar dan zal Statusbar punten moeten laten liggen. Euromail won nipt met 2-1 van Afgerbeat. Onderin is het doek gevallen voor Just 4 Kids en zal samen met Go Kleine Panda volgend seizoen uitkomen in de vierde klasse. Rijschool Hillenga won met 5-1 van Just 4 Kids. Veendam Fanatics speelde niet, maar had wel een goede week. Want naaste belager GHV/ Vastgoed Partner verloor verdient van middenmoter Van Ringh met 3-1 en daardoor heeft Veendam Fanatics nog een punt nodig voor het kampioenschap. Team 40 érs won met 5-3 van Van der Wiel. SCA Hygiene won met 14-3 van Piza in the Box. SCA Hygiene-speler Mik scoorde acht van de veertien goals.

IMG_6373.jpg

Winkler Prins competitie
In deze competitie van de Winkler Prins speelden deze week de 11/13jarigen. Annie Fc won met 1-7 van Vuurvreters en dat ging in het begin nogal moeilijk, maar in de tweede helft ging het lopen en zodoende blijven ze nog zonder nederlaag koploper. De Wuppies – BrasUnited werd 0-25. De Wuppies had maar drie spelers en dus geen schijn van kans. Bij BrasUnited scoorde de Jonge negen doelpunten. Fc. Badslipper verloor met 2-4 en dit was wel een wedstrijd met heel goed voetbal en dan vooral van FC. Pro dat goed samen speelt en het beste team heeft in deze poule. FC. Trekvogels – FC. Pino werd 0-6 en FC. Trekvogels blijft na deze nederlaag op één punt staan.